onsdag, april 3

Som en blomma ur en cancerkropp

Hej. Jag har haft så mycket att göra på senare tid, och jag totalt älskar det. Är så mycket nytt. Jag jobbar på, går på olika möten, hänger med goa människor etc. För inte så länge sedan var jag hemma i Göteborg också där det blandades med Finaste Hästpojken på Pustervik med Finaste vännerna, Styrsöfest, Påskmys med vackraste släkten medmera medmera. Dock lyckades jag aldrig få min kamera att fungera och mobilen min är fortfarande inlämnad på lagning.
     Hur som helst, struntsamma, jag har hunnit med årets första grillning det senaste också. Mycket vackert. Vi vart ett riktigt gött gäng som grillade och lyssnade på Håkan tills solen gick ner. Det fick mig bara att längta ÄNNU mer till sommaren.
     Jaja, känns som om livet börjar dra igång på riktigt igen, och det trivs jag med. Har förövrigt bestämt mig för att jag ska flytta ihop med en kompis till en större lägenhet i sommar, så denna veckan ska jag säga upp min nuvarande lägenheten. Stora saker på gång om man säger så liksom.

 
Äter kakor och fikar innan "påsklovet" tillsammans med Linnea K och Jennifer

 
Kom sedan hem till Göteborg och gick på finaste Hästpojken

 
Fin återträff med Julia, Elias och så Johannna (fotografen herself)

 
Sedan när jag kommit hem till Skåne igen blev det Grillmys på Vallis med några godingar

 
Och på tisdagen sedan stod kaffe med Linnea K och Fanny på schemat

*obs. alla fotografier är tagna av andra än mig själv. typ Johanna, Erik och Linnea K. Så behöver ingen tjaffsa om det. copyright eller inte. hata mig om ni vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar