lördag, april 23

November och December existerade - faktiskt

"Det har varit så mycket - jag har svårt att hinna med" så låter det för alla. Så låter det från mig. Jag vill inte på något sätt få er att tro att inte november och december existerade - för det gjorde dom. Lite för väl, och lite för bra. Här ska ni få ert smakprov på de där månaderna som var för så länge sen men ack så bra dom var. Jag blev 23 och allt var gött, för det mesta av tiden.

Puss och njut! 

 
Återsåg Linda i November - vi åt tapas på La sombrita och njöt som aldrig förr


 
Efter Tapasen tog vi ytterligare ett glas vin på Lilla London. Jag matchade inredningen

  
Sen gav jag dessa fina blommor till Farmor och Johnny för att de alltid ställer upp och är helt fantastiska - precis som dessa blommornaSå fyllde jag ju 23 i November också. Vi åt på en jättegod restaurang som serverade indisk vegetariskmat och god dryck. Jag hade en toppen kväll i goda vänners lag. Efter restaurangbesöket tog vi en visit ut i nattlivet


Efter mitt födelsedagsfirande med vänner spenderade jag söndagskvällen med Bingolotto, tårtbitar och kaffe. Vi vann inga miljoner men jag, farmor och Johnny hade en bra kväll.


 
26e november fyllde jag 23. Då överraskades jag med tårta och blommor när jag kom hem från jobbet. Pappa, Farmor, Johnny och Daniel njöt av tårtan med mig.


 
Så var det dags för släktkalas med halva delen av släkten på lördagen - självklart fick jag blommor. Så vackra. Fick annat också men är lite finare att posera med blommorna än med resten av presenterna.
 
Just det, jag önskade mig smörgåstårta på kalaset därför bakade Reine såklart en smörgåstårta. Den var helt fantastisk - jag skojar inte, Reine är riktigt amazing på att baka smörgåstårta. Drömig.


På söndagen - mitt fjärde och sista firande - så bjöd mamma på tårta bland annat.
Som ni kanske ser fick jag äran att dekorera - mästerverk om du frågar mig. 
Helt plötsligt kom december också - jag och Alise gick och tittade på NKs julskyltning.
Älskade denna skyltningen mest - så drömigt.


Så var det ju som sagt december - vilket bjöd på Julbord med jobbet också.


 
Så hade jag och Hanna en riktig myskväll - vi drack rödvin och åt indisk mat.
Märks det att jag har någon slags extra kärlek för indisk mat och rödvin?

Så fyllde Alma 7 i december också - hon är så himla fin och söt. Liksom tårtan hon äter.Så kom tillslut den där julgåvan jag längtat efter - allt förutom Onsala-korven gick ner i ett enda nafs för min del, Onsalakorven gav jag bort till en lyckligt lottad person. Tusen tack till jobbet!


 
December innebär också det traditionsenliga "Jul på Liseberg" i år hade jag lyckan att gå med två av de finaste människorna på hela planeten - bästa Johanna och Alise.


 
Och innan julafton kunde komma så skulle julklappsshoppingen också äga rum.
Här har jag, mamma, mormor och lillasyster precis stannat upp för lite lunch på Pasta Prego.

 
Tillslut kom julafton - det var morgonmys hos familjen Hansson/Bengtsson och någon hade just funnit mandeln - denna person var inte jag men jag och min lillasyster var lika kramgoa ändåSen kom julens eftermiddag och kväll - jag och pappa tog var sin, förhoppningsvis, traditionsenlig nubbe tillsammans. Men bara en - för så goda är dem inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar