måndag, februari 6

Jag ramlar in på ett diskotek

Haft en riktigt finishelg. Åkte spontant upp till mitt fina Göteborg. På fredagen firade jag Emma tillsammans med massa finisar på PC och på Styrbord. Dessutom fick jag mig tid till att träffa både Johan och Oskar som jag inte träffat på jättelänge. Och det kändes bara så himla bra att träffa gamla fina. Ja, för jag tycker min sagt att dom är mycket fina människor. Även om vi inte är världens mest nära människor liksom, men man får tycka att människor är fina ändå.

Hur som, på lördagen sedan så spenderade jag dagen med att bara ta det lugnt, när det senare vankades kväll så myste jag med melodifestivalen, middag, massa gott och super smash bros hemma hos några kompisar till Linda. Mycket roande om jag får säga så, tycker det är så mysigt med myskvällar liksom. Och well, därefter gick jag för att möta Anna och Therese och några vänner till dom. Mucho fint. Saknat AnnaPannapöl.

Anyway, plötsligt blev det söndag och jag skulle hem. På förmiddagen spela jag spel med min syster, och åt cupcakes. Och runt 15.30 försvann jag iväg till skåne igen. Och well, när jag kom hem så hade vi ännu en myskväll att mysa på. Tillsammans med världens finaste skåningar. Med världens godaste tacos och en himlans massa skratt.

Kort och sammanfattat, tack för världens finaste helg. Bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar