tisdag, januari 18

And we tried to talk only to the television

Det är detta som är så farligt med att sitta och kolla på handbollsmatcher, man blir så insjunken i det och rätt som det är så sitter man där och skriker åt tv:n: VAD I HELVETE TROR NI ATT NI SYSSLAR MED?! efter bara två minuter. Precis som om man tror att svenska landslaget i handboll skulle höra just vad vi bakom tv-apparaterna säger åt dom.

Sverige har just förlorat mot Argentina för första gången och när dom missade sista kontringen som i eventuella fall skulle kunna få upp psyket hos åtskilliga handbollsspelare så kunde man inte göra annat än att i ren frustration och ilska motvilligt fortsätta att titta på matchen tills dommaren blåste av den och Sverige stod som förlorare för matchen. Nu hoppas vi bara att Sverige kan hitta tillbaka till sitt fina spel inför nästa match och att Sverige faktiskt kan få medalj.

Föresten så är nog sannerligen Doder fortfarande min idol. Och ursäkta, men jag blir faktiskt ett riktigt handbolls-fan där jag sitter hemma i soffan och ser på handbollsVM. Jag saknar faktiskt handbollen.

Puss i ljumsken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar