torsdag, oktober 11

Det finns inga mirakel

Har fått lite av ett intresse för stjärnor. Tänker alltid på något fint när jag ser dom. Tittar på karlavagnen, försöker hitta Orions bälte och vill önska på stjärnfall. Så himla fint.
     Idag gick jag en kvällspromenad vid hamnen också, det var också himmelens fint. Har börjat promenera varje dag för att det får mig att tänka, och må bra. Önskar att jag gjort det allt oftare och att mina två bästa vänner, Julia och Cecilia, kunde vara med mig. Vi har nämligen gått promenader var och varannan dag sedan flera år tillbaka. Men vill dom leka same respektive mumintroll så är väl det okej för mig, kan vistas på de skånska vägarna utan dom.
    Hur som helst, så har jag ingen mobil ikväll, eller facebook, eftersom ingen av dom vill samarbeta med mig ikväll så DÄRFÖR är jag lite isolerad från omvärlden. Men, jag har haft mina 52 followers på twitter att roa mig med så länge, så jag kan väl trots allt fortfarande se vad som händer i världen om kvällarna, i mina followings värld.

Yeahyeah, nu sitter jag mest och gör en lite-sorgsna-nu-ska-du-sova-lugna-låtar-lista till mig själv och ska alldeles strax sova eftersom jag ju faktiskt har tenta imorgon. Hoppas alla mår bra. PUSS!

1 kommentar:

 1. Tjena.
  Överskriften är väl en låt av peter le marc ??
  Tänkte på ett annat svenskt band när jag såg överskriften...Millas mirakel.
  Dom har jag säkert inte hört på strax under 100 år.
  Men,men kvinnor och sång.
  Hoppas det går bra imorgon(idag)

  Pussar,kramar,lyckospark samt hållna tummar.
  Yeah..Ge dom vad dom tål !
  Att göra sitt bästa räcker långt för mej.

  Tjingeling ;-)

  SvaraRadera