måndag, december 12

Igår var jag högst upp imorgon är jag nedanför

Någon borde verkligen ta hand om min dator, och sedan kan man ju ta hand om min mobil samtidigt också. Dessutom känns det som om jag kommer att få flytta härifrån så som jag håller på. Och det vill jag verkligen inte. Inget fel på Göteborg och så men Helsingborg börjar faktiskt på riktigt kännas som hemma och jag vill inte för ett ögonblick flytta härifrån. Kommer seriöst bli den ledsnaste människan i hela världen om Csn börjar bråka med mig, även om det isåfall visserligen är mitt egna fel. Mitt egna fel att jag skaffat vänner, mitt egna fel att jag inte är smart, att jag inte är .. bättre. Mitt egna fel att jag blir kär i min nya stad, men mest mitt fel att min motivation och hjärna försvann någonstans på vägen. Nu är jag mer motiverad än någonsin, och nu kanske det är försent. Jag vill inte att Csn tar något så kärt ifrån mig som helsingborg, verkligen vill inte.

Nu ska jag hur som helst satsa det sista på mirakel hela veckan fram till jul. PUSS! (sen ska jag satsa det sista på mirakel hela första veckorna i januari med).

MOTIVATION: HELL NO THAT THEY'RE GOING TO TAKE HELSINGBORG AWAY FROM ME. FUCK YOU! jäkla byråkrati. fast mest jäkla björklund. eller csn.

(kul att jag nu bara förutsätter att dom är onda, och vill ta helsingborg ifrån mig).

3 kommentarer:

 1. Kom igen Jackie.
  Ge järnet,bli förbannad och kör på av bara den.

  Skulle inte det räcka så kanske det inte var meningen att du skulle bli just Lärare.
  (vilket jag i och för sej tror)

  Men vad är det som det gamla ordspråket säger ?
  Jo...Det var nåt i stil med:
  Att det är i motvind som draken lyfter.

  Så Kämpa på du underbara Jackie !!

  SvaraRadera
 2. Hoppsan.
  Två små ord men ändå så viktiga råkade hamna på fel ställe.

  Så jag gör ett nytt försök.

  Hakona matata :-)
  (det är ord som e bra)

  SvaraRadera
 3. Det är faktiskt helt okej att förutsätta att Jan Björklund är ond. Kom igen liksom, vi har alla sett hans frisyr, och det är inte direkt en frisyr som good guys har, om du förstår vad jag menar.

  Sen så, vad fan. Jag tänkte faktiskt det häromdagen, lite sådär lagom spontant, att Jackie, hon är smart hon. Och så kommer du här och ljuger och säger att du inte är det! Du är smart som tusan. Jävla mycket bättre på språk än en annan dessutom.

  SvaraRadera