måndag, januari 9

Vissa gör ju så av gammal vana

Jag hade en helt fantastisk sista kväll i göteborg, tillsammans med både nya och gamla vänner. Vi langade för på haket (fråga mig inte varför?) och sedan stack jag och johanna iväg till henkan för att möta upp Anna och Hilma, men så mötte jag en himlans massa gamla bekanta. Och kvällen slutade riktigt bra.

Sedan spenderade jag min söndag med att packa ihop mina grejer och sedan åka till farmor och snabbt bygga en koja med Lukas för att sedan ta mig vidare mot bussen och mot Helsingborg. Fina skaune så att säga. Och well, när jag sedan kommer hem så möts jag av att hissen inte fungerar. Vilket leder till att jag, Jacqueline Hansson, försöker ta mig upp för alla trapporna till 7e våningen med mina två rullväskor, min ryggsäck och håkanpåse. Och allvarligt talat, jag trodde nästan att jag såg mitt liv spelas upp för mig. Så jobbigt kändes det ett tag. Yeahyeah, upp kommer man alltid var vad som eka i min hjärna.

Anyway, när jag kom in så åt jag mat och sedan la jag mig i sängen för att dö till greys anatomy. Och well, nu är det måndag. och jag ska spendera dagen med att plugga och sedan handla lite mat också (jobbigt att jag måste handla mat och sånt själv igen). PUSSKRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar