onsdag, maj 9

Don't talk about moonshine, don't talk about white wine

Godkväll. Eller godnatt. Kan man ens börja ett inlägg med god natt? Eller hur säger man egentligen god blabla om det är natt? Alltså, jag har alltid undrat. Men alla verkar tycka att det är en för dum fråga för att verkligen besvara den, man säger ju bara så. Vadå säger bara så? Jag vill ha en förklaring.

Hur som helst, har haft en fin dag idag. Skrev ju om en av mina föreläsningar för idag, och den andra: den handlade om lärarlegitimation och hur allt sådant kommer fungera i framtiden. Rätt intressant för mig att veta hur jag ska kunna bli lärare och få veta att man ska ha ett års introduktions-år och betala 1500 för att kunna bli behörig. Jo man tackar! Allt ska kosta, till och med ens framtida yrkesutövning.

Jajaj, nog om det. Idag har jag haft en riktigt fin myskväll tillsammans med en av mina bästisar här i Helsingborg. Vi lagade pizza och drack vin. Mycket mysigt om man säger så och kvällen slutade med att vi drömde oss bort till ett liv av rikedom och lyx. Vilket är rätt avlägset just nu. Men vänta bara tills vi settle down om sisådär 30 år och är stenrika. Sen att 30 år går jäkligt fort och att våra unga år sedan länge är förbi vid det laget är en annan sak. Hittade förövrigt vår drömvilla på 160 miljoner kronor. Med 3 pooler. 24 timmars säkerhetssystem osv. lyxzen kallar.


Jajaja, nu ska jag sova så att Göteborg kommer snabbare. Ska nämligen, som alla som läser denna bloggen förmodligen vet, dit och dansa ner för avenyn osv. Så, puss och godnatt alla fina. 

1 kommentar:

  1. hmmm... God kväll kan ju kanske funka, det beror ju lite på hur man ser på ordet "kväll" dock. Om en är riktigt fiffig kan en ju lura sig själv att det är kväll till ca 2 och sen morgon?

    SvaraRadera