torsdag, maj 3

everyday i'm shuffling

Kollar igenom studentfilmer och studentbilder. Känns helt sjukt att tiden gått så himlans fort och att det nu snart är ett år sedan jag själv stod med de finaste vännerna i hela världen och skrek för glatta livet: för visst fan, jag hade ju tagit studenten och var jävligt bra. Gråter nästan lite smått för att det verkligen gått så fort som det har gått, tiden bara springer förbi och jag vet ärligt talat inte om jag lyckats få ut så himla mycket av det gångna året som jag trodde att jag skulle få. Fast ändå, på något sätt har jag väl ändå det. Jag har flyttat till skåne. Jag har fått nya vänner, och insett vilka mina verkliga vänner är. Samtidigt som jag brottats i problem och högar som jag aldrig trodde att jag skulle brottas i så kan jag samtidigt konstatera att jag har ett bra liv. Mina vänner gör mitt liv till ett bra liv, och min familj. Vi får inte glömma världens finaste släkt som jag lyckats få.
    Men som sagt, nu har det snart gått ett år och om en månad så är det dags för mina fina vänner som är ett år yngre att fylla sina kroppar till en berusad nivå och till att ta tillvara på sina sista gymnasiedagar. För, jag lovar, dom kommer aldrig igen. Och nu finns det inget mer jag hoppas än att de ska få en minst lika fin student om en månad som jag hade. Åh. Längtar tills jag kan stå där och gratulera dom till sin student, glädjas åt deras lycka. Tror minst sagt att jag kommer stå där på studentdagen och fälla en och annan tår. På riktigt. Just för att studenten är den fina dag som den faktiskt är. Men, nu ska jag fortsätta att titta på olika klänningar som jag kan ha på deras student och fortsätta att fundera ut vad jag ska ge mina finisar i studentpresent.

Förövrigt, fick en rödvisselpipa i födelsedagspresent från Tobias i höstas. Precis en sådan som jag hade på min student men dessvärre tappade bort. Kanske ska ge den blandannat i studentpresent till Helena. Den är ju nästan en klassiker nu. Vi får se. Puss&kram. 

1 kommentar:

 1. Vad fint du skriver Jackie.
  Tiden ja...Tiden går otroligt fort.
  Och visst har du fått uträttat mycket,och kanske har du haft det lite skojsigt på vägen också.

  Hoppas att du snart blir frisk och kry.
  Men bättre att vara sjuk nu än under festival tiden.

  Pusseli puss puss puss :-)

  SvaraRadera