söndag, maj 20

Please, don't sell your dreams so soon

Har mest varit sjuk de senaste dagarna, tappat rösten lite hit och dit, kommit tillbaka till att bara vara hes. Och dessutom har jag mest suttit inne (inte i fängelse alltså), sovit och kollat på full house. Vilket förövrigt är en av de sötaste och roligaste serierna som finns. Mår alldeles bra i magen och skrattar mest hela tiden. Behöver liksom skratt i mitt liv.

Hur som, dessutom har hela min familj vart här och hälsat på också. Och jag måste bara säga, mormor och mamma i en blandning är så himlans kul ibland bara. Det är verkligen humor, för båda är verkligen precis lika virriga. Eller inte virriga, men ni förstår kanske vad jag menar ändå. Fick mig i vartfall många fina skratt.

Vad har mer hunnits med? Jo, iförrgår hängde jag med Dan och några vänner till honom hela kvällen och igår vart jag och Malin iväg på Esperanto-konsert på folketshus här i helsingborg. Och det var verkligen jättemysigt, vi fick gratis fika och bestämde att vi eventuellt skulle börja läsa esperanto nästa år. Så, jag kommer alltså kanske ta upp esperanton igen och gå med i ett ungdomsförbund till hösten. Lär bli kul ändå.

Jajaja, nu ska jag se vidare på lite full house och plugga lite inför tentan på tisdag. Puss!

 

1 kommentar:

  1. Bilden med dej,glass och orange converse var verkligen jättefin.
    Skönt att du är på bättringsvägen :-)

    SvaraRadera